Wij zijn KROON

Wij zijn een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, allen nuchter, proactief en creatief in hun eigen specialisme. Wij zijn een hecht team dat met veel kennis, kunde en passie projecten ontwikkelt als partner voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers variëren van ontwikkelaars, investeerders, ondernemers, particulieren tot overheidsinstellingen. Onze focus ligt op dienstverlening in de projectontwikkeling. Wij helpen partijen met capaciteit-, kennis of kunde.

Wat wij het liefste doen, is met elkaar in gesprek komen. Zo kunnen wij u precies vertellen van welke tak van onze expertise u het meest kunt profiteren. Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Maak kennis met ons team

KROON heeft een multidisciplinair team met partners op verschillende plekken in Nederland. Gezamenlijk streven we ernaar om mooie vastgoedprojecten te realiseren. Ons vaste team heeft kennis op het gebied van vastgoed- en procesmanagement, financieel- en exploitatiemanagement, stedenbouw en communicatie. Naast onze directe collega’s bieden onze relaties ons kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en architectuur.

Niek Schipper
Directeur

LinkedinMail

Rob Kersing
Ontwikkelingsmanager

LinkedinMail

Peter Slot
Projectmanager

LinkedinMail

Charlotte Schmittmann
Marketing & Verkoop

LinkedinMail

Arnold Elferink
Intermediar

LinkedinMail

Ard Bijsterbosch
Stedenbouwkundige

LinkedinMail

Else van der Kolk
Corporate communicatie

LinkedinMail

Werken bij KROON

Wij zoeken enthousiaste, analytische, pro-actieve talenten met een creatief vermogen die met hun organisatorische en communicatieve vaardigheden veel voor elkaar krijgen. Wij bieden een uitdagende functie met veel vrijheid bij een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn en krijgt hiermee ook de medeverantwoording over verschillende projecten, voornamelijk gerelateerd aan binnenstedelijke herontwikkeling op het gebied van woningbouw. Daarnaast hecht je veel waarde aan jouw en ons netwerk. Wij vinden het heel belangrijk om deze te onderhouden, maar geven jou ook de gelegenheid deze uit te breiden.

Ben je pas afgestudeerd of heb je enkele jaren relevante werkervaring in de vastgoedsector en kennis van het ontwikkelproces? Denk je bovendien een toegevoegde waarde te zijn voor KROON? Neem contact op met Niek Schipper 074 – 792 0010 of stuur je schriftelijke open sollicitatie per mail aan n.schipper@kroon-bv.nl