Vastgoedtalent gezocht!

Als jong en groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar talent in het vastgoed. Zie jij overal kansen, weet je van aanpakken en kijk je er naar uit om ons te helpen met het ontwikkelen van projecten; van initiatief tot uitvoering?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

Ben je pas afgestudeerd of heb je enkele jaren relevante werkervaring in de vastgoedsector en kennis van het ontwikkelproces? Neem dan eens contact met ons op, want wij zijn altijd opzoek naar vastgoedtalent.

Wij zoeken enthousiaste, analytische, pro-actieve talenten met een creatief vermogen en die met hun organisatorische en communicatieve vaardigheden veel voor elkaar krijgen. Wij bieden een uitdagende functie met veel vrijheid bij een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Je vindt het leuk om de spil in het web te zijn en krijgt hiermee ook de medeverantwoording over veel verschillende projecten, voornamelijk gerelateerd aan binnenstedelijke herontwikkeling op het gebied van woningbouw.

Daarnaast hecht je veel waarde aan jouw en ons netwerk. Wij vinden het heel belangrijk om deze te onderhouden, maar geven jou ook de gelegenheid deze te onderhouden en uit te breiden.

Wij zijn KROON

Wij zijn een hecht team die met veel kennis, kunde en passie projecten ontwikkelt als partner voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers variëren van ontwikkelaars, investeerders, ondernemers, particulieren tot overheidsinstellingen. Onze focus ligt op dienstverlening in de projectontwikkeling. Wij helpen partijen met capaciteit-, kennis, of kunde.

KROON is gevestigd in Het Spanjaard te Borne. Een fantastisch pand met een nog rijkere historie. Het ondernemerschap bruist al meer dan 150 jaar op deze plek en de bedrijven die hier zijn gevestigd hebben allemaal affiniteit met bouwen, ontwikkelen en wonen, waardoor er over veel kennis en expertise wordt beschikt. Samen met deze bedrijven organiseren wij eveneens regelmatig zakelijke events, informele borrels en personeelsfeesten.

Solliciteren?

Denk jij dat je in dit profiel en dit team past? Neem contact op met Niek Schipper (directeur) 074 – 792 0010 of stuur je schriftelijke open sollicitatie per mail aan n.schipper@kroon-bv.nl