Over KROON

Wat wij het liefste doen, is met elkaar in gesprek komen.
Zo kunnen wij u precies vertellen van welke tak van onze expertise u het meest kunt profiteren. Schroom dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Intermediair in vastgoedontwikkeling

Wij zijn KROON, het Kennisteam voor Ruimtelijke Ontwikkelingen in Ondernemend Nederland.

Wij geloven in een nieuwe en onafhankelijke manier van vastgoedontwikkeling. Wij integreren kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, architectuur, vastgoed- en procesmanagement in één bedrijf. Door de unieke combinatie van deze expertises zijn wij in staat om onze klanten te begeleiden gedurende het gehele proces van vastgoedontwikkeling. Wij zijn daarom intermediair in vastgoedontwikkeling.

Wij zijn als team degenen die grond- en gebouweigenaren, adviseurs, aannemers en eindgebruikers bij elkaar brengen. Veelal zijn het onze klanten die onze onafhankelijke hulp inschakelen, maar wij treden zelf ook op als initiator van mooie projecten die we met onze relaties oppakken.

Wij zijn echte ondernemers die kansen zien en we zetten onze diensten volledig in voor onze klanten en relaties (particulieren, profit en non-profit). Wij werken voor wat wij noemen 'ondernemend Nederland'​.

Team KROON

KROON heeft een multidisciplinair team met partners op verschillende plekken in Nederland. Gezamenlijk streven we ernaar om mooie vastgoedprojecten te realiseren. Ons vaste team heeft kennis op het gebied van vastgoed- en procesmanagement, financieel- en exploitatiemanagement, stedenbouw en communicatie. Naast onze directe collega's bieden onze relaties ons kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en architectuur.

waar bouwen begint

'Het Spanjaard'

Sinds augustus 2018 zijn wij gevestigd in 'Het Spanjaard' te Borne. Dit pand was sinds 1864 het kantoor van Salomon Spanjaard en nu het enig overgebleven gebouw van het Fabriekscomplex.

Salomon Spanjaard maakt Borne groot in textiel. Daar spinnen wij nog altijd garen bij. Zijn handelsgeest huist hier in 'Het Spanjaard'. Het is de inspiratiebron voor ons ondernemerschap in bouwen, ontwikkelen en wonen.

Nu is 'Het Spanjaard' een kenniscentrum waarin bedrijven uit alle sectoren van de bouw zitten die de gedrevenheid van Spanjaard voortzetten. Voor elke bouw gerelateerde vraag zijn wij er voor u!

Bezoek 'Het Spanjaard'

'Het Spanjaard' Stationsstraat 37 7622 LW BORNE

Building Design Architectuur

Ad Fontem Ruimtelijk Advies

Bouwbureau Twente

TND Duurzaam

Bouwhuis Bouwtechniek

Delta Light

Stedenbouwkundig Advies en Ontwerp

Hams interieurbouw