In ontwikkeling

Momenteel zijn wij volop bezig met de ontwikkeling en verkoop van onderstaande projecten.

In de ontwikkelingsfase onderzoeken wij de potentie en mogelijkheden van de locatie. We stemmen de behoeften van de markt en de overheid op elkaar af en zetten dit om in concrete en haalbare plannen in samenwerking met diverse architecten en adviseurs.
In de verkoopfase werken wij samen met veelal lokale makelaars om onze projecten te verkopen.

De Vlier & Hazelaar

In de nieuwe woonwijk Giethoorn Noord ontwikkelen wij twee energiezuinige twee-onder-één-kapwoningen en één energiezuinige vrijstaande woning.

Noordwal West Vollenhove

In de nieuwe woonwijk Noordwal West in Vollenhove ontwikkelen wij vier energiezuinige vrijstaande woningen. De woningen hebben een prachtig uitzicht over de ruime groenstrook die tussen de Kiel en Zwaard is aangelegd.

Zicht op Duin Almere

Op een prachtige locatie in Almere ontwikkelen wij in samenwerking met Wessels Rijssen en Goossen Te Pas Bouw acht luxe appartementen met een fantastisch uitzicht over het water.

Koedam De Meern Fase B

Voor Koedam Tegels uit Utrecht De Meern ontwikkelen wij in twee fases een prachtige locatie waar alleen nog maar gewoond gaat worden. Fase B van dit project bestaat uit twaalf ééngezinswoningen.

Het Stads-Huis Almelo

Voor BPD en de Leverink & Assen Groep transformeren wij als gedelegeerd ontwikkelaar samen met DLH Ontwikkeling het oude stadhuis van Almelo tot Het Stads-Huis.

Oldenzaalsestraat Losser

Na het succesvolle project aan de Irisstraat in Losser, mogen we nu ook de ontwikkeling van twee vrijstaande woningen aan de Oldenzaalsestraat verzorgen.

Vrije kavels Slangenbeek Hengelo

In het bestaande gedeelte van de groene wijk Slangenbeek staan zes vrije kavels in verkoop. Gelegen nabij winkelcentrum, wijkcentrum, sporthal, scholen, park en buitengebied om de hoek.

Transformatie Dhaliaschool Almelo

Voor een particuliere belegger hebben wij de begeleiding verzorgd voor de aankoop van de school in Almelo. In deze oude school ontwikkelen wij acht levensloopbestendige woningen.

Zwartsluis

In deze mooie havenplaats ontwikkelen wij circa 20 terras-appartementen aan het water.

Villa Thorbecke Barneveld

Aan de Thorbeckelaan in Barneveld ontwikkelen wij in samenwerking met Klompenburg Bouw een luxe villa met zeven appartementen. Villa Thorbecke is een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid bij elkaar komen.

Soesterbergsestraat Soest

Aan de Soesterbergsestraat in Soest ontwikkelen wij vier riante woningen.

Tuin van Elden

In de tuin van Elden, naast villa Oosterveld, ontwikkelen wij een apartementencomplex.

Ermerstrand

Voor dit gave project ontwikkelen wij zeventien vakantiewoningen die aan het Ermerstrand komen te staan.

Muldersweg Bornerbroek

Aan de Muldersweg in Bornerbroek ontwikkelen wij drie riante woningen. De ligging nabij natuurgebied De Doorbraak maakt dit een plek waarin rust en ruimte voorop staan.

Scholtenszathe Klazienaveen Noord

In Klazienaveen Noord ontwikkelen wij een grootschalig project bestaande uit 25 woningen.

Emmen

Een prachtige ontwikkeling in de nieuwe woonwijk Delftlanden in Emmen. Hier worden 24 (voornamelijk vrijstaande) luxe woningen gerealiseerd in plan De Beeldentuin.

Balkbrug

We zijn hier bezig met de ontwikkeling van een appartementencomplex met commerciële ruimte.

Uw project hier?

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Contactgegevens

KROON-B.V.
'Het Spanjaard'
Stationsstraat 37
7622 LW BORNE

T. 074 - 792 00 10
E. info@kroon-bv.nl