Gerealiseerde projecten

Deze projecten zijn momenteel in aanbouw of reeds opgeleverd. In deze fase houden onze werkzaamheden op. Overigens zijn we nog wel betrokken bij de bouw om de kwaliteit van het ontwikkelde plan te waarborgen.

Koedam De Meern Fase A

Koedam Tegels uit Utrecht De Meern verhuist, waardoor plaats wordt gemaakt voor een absolute A-locatie om te wonen. Fase A bestaat uit vier riante twee-onder-één-kapwoningen. Voor deze woningen zijn de bouwwerkzaamheden momenteel gestart.

Oranjehoek Vroomshoop

Midden in Vroomshoop worden momenteel 21 woningen gebouwd: van smaakvolle starterswoningen en riante twee-onder-één-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen. De 4 twee-onder-één-kapwoningen zijn inmiddels opgeleverd!

Homeruskwartier Almere

In Almere Poort ligt Het Homeruskwartier: een revolutionair woon-, werk- en recreatiegebied aan het IJmeer. Hier hebben wij in samenwerking met Van De Steeg uit Genemuiden vier luxe afgewerkte stadswoningen gerealiseerd.

Roelofsbrink Den Ham

Op de inbreidingslocatie Roelofsbrink in Den Ham hebben wij zes ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in samenwerking met Plegt Bouwgroep uit Ootmarsum.

Harmsenweg Vriezenveen

In de gemeente Twenterand hebben wij op een braakliggend terrein vier levensloopbestendige woningen gerealiseerd, geheel in lijn met de woonvisie. Dit project is een samenwerking van KROON met Aannemersbedrijf Hoek uit Tubbergen.

NICE! Lelystad

In samenwerking met Van der Steeg uit Genemuiden hebben wij aan de Parnassialaan in Lelystad zes half-vrijstaande woningen ontwikkeld en verkocht. De woningen hebben een frisse uitstraling en een ruim perceel.

Dolskamp Wijhe

In samenwerking met Bouwbedrijf Kuipers hebben wij in Wijhe deze energiezuinige, royale woning gerealiseerd.

Hier uw project?

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Contactgegevens

KROON-B.V.
'Het Spanjaard'
Stationsstraat 37
7622 LW BORNE

T. 074 - 792 00 10
E. info@kroon-bv.nl