Projecten

Wij hopen met onderstaande beelden een mooie selectie te laten zien tot wat wij in staat zijn. Bent u benieuwd naar alle projecten en wat wij voor u kunnen betekenen neem dan gerust eens contact met ons op!

IN VERKOOP | 6 kavels te Hengelo

Vossenbelt

In het bestaande gedeelte van de groene wijk Slangenbeek komen zes nieuwe vrije kavels in de verkoop. Gelegen nabij winkelcentrum, wijkcentrum, sporthal, scholen, park en buitengebied om de hoek.

Wil jij eigenzinnig wonen in de Slangenbeek, neem dan contact op met Des Huizes Makelaars via 074 - 250 55 55

IN ONTWIKKELING | 3 woningen te Giethoorn

Vlier & Hazelaar

In de nieuwe woonwijk Giethoorn Noord ontwikkelen wij 2 twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning.
De woningen worden energiezuinig en zonder gasaansluiting ontwikkeld. Daarnaast worden de woningen voorzien van een ruime berging met geïsoleerde bijkeuken.

De verkoop zal naar verwachting medio december van start gaan. Indien u vragen heeft of uw interesse kenbaar wil maken, kunt u contact met ons opnemen.

René Reekers | r.reekers@kroon-bv.nl | 06- 13 71 77 43

IN ONTWIKKELING | 4 VRIJSTAANDE WONINGEN

Noordwal West in Vollenhove

In de nieuwe woonwijk Noordwal West in Vollenhove worden vier gasloze, vrijstaande woningen ontwikkeld. De energiezuinige woningen zijn met de woonkamer gericht op de ruime groenstrook die tussen de Kiel en Zwaard is aangelegd. Daarnaast worden de woningen van een ruime berging en geïsoleerde bijkeuken voorzien.

Dit project zal naar verwachting medio december in verkoop gaan. Indien u vragen heeft of uw interesse kenbaar wil maken kunt u contact met ons opnemen.

René Reekers | r.reekers@kroon-bv.nl | 06- 13 71 77 43

IN VERKOOP | 8 luxe appartementen in Almere

Block 1613

Op een prachtige zichtlocatie in Almere realiseert KROON in samenwerking met Wessels Rijssen en Goossen Te Pas Bouw een luxe appartementencomplex. De 8 appartementen hebben een woonoppervlak van circa 130 m2 per stuk en genieten van een fantastisch uitzicht over het water.

Bezoek de website

IN VERKOOP | 12 luxe eengezinswoningen in Losser

Wonen aan de Irisstraat

Aan de Irisstraat in Losser komen binnenkort fonkelnieuwe gezinswoningen die uitblinken in ruimte, afwerking en wooncomfort. De woningen liggen op een zeer riant perceel en zullen het straatbeeld complementeren met hun kenmerkende architectuur.

Wonen aan de Irisstraat is een samenwerking tussen KROON en Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen.

Bezoek de website

IN ONTWIKKELING | Transformatie oude stadhuis Almelo

Stadhuis Almelo

Voor BPD en de Levering & Assen Groep transformeren wij samen met DLH Ontwikkeling het oude stadhuis van Almelo. KROON is als gedelegeerd ontwikkelaar namens BPD betrokken en verantwoordelijk voor de herontwikkeling van het oude stadhuis naar een nieuwe woongemeenschap waar wonen in de stad een nieuwe dimensie krijgt.

IN VERKOOP | 8 luxe tweekappers

Vroomshoop Oost

In de nieuwbouwwijk Vroomshoop Oost realiseert KROON in samenwerking met aannemersbedrijf Hoek uit Tubbergen 8 luxe tweekappers met een inhoud van 600m3. De verkoopprijzen zijn vanaf € 257.500 vrij op naam.

Bekijk de Facebook pagina

IN AANBOUW | 4 luxe tweekappers in De Meern

Fase A | Koedam De Meern

Koedam Tegels gaat verhuizen! Hierdoor zal binnenkort een prachtige locatie ontstaan waar alleen nog maar gewoond gaat worden. Deze absolute A-locatie wordt ontwikkeld in een tweetal fasen, waarbij 'Fase A' bestaat uit 4 riante twee-onder-één-kapwoningen.

Fase B bestaat uit 12 eengezinswoningen en zal medio 2019 worden gerealiseerd.

Bezoek de website

IN ONTWIKKELING | 7 luxe riante koopappartementen

Villa Thorbecke

Aan de Thorbeckelaan in Barneveld komt binnenkort in verkoop 'Villa Thorbecke'. Een luxe villa met maar liefst zeven appartementen vanaf circa 120 m2 t/m 210 m2. Villa Thorbecke is een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid bij elkaar komen.

De villa heeft een klassieke en hoogwaardige uitstraling en zal met aandacht voor details en kwaliteit verder worden ontworpen.

Villa Thorbecke is een samenwerking tussen KROON en Klompenburg Bouw

bezoek de website

IN AANBOUW | 21 woningen in hartje Vroomshoop

Oranjehoek

Oranjehoek in een ontwikkeling midden in het idyllische Vroomshoop. Hier realiseren wij samen met Nijhuis uit Rijssen een mooie diversiteit aan gloednieuwe woningen. Van smaakvolle starterswoningen en riante tweekappers tot levensloopbestendige woningen!

bezoek de website

5 vrijstaande villa's in Lelystad

Lelyleven

Aan de Wederiklaan in Lelystad realiseren we samen met Van der Steeg uit Genemuiden 5 luxe villa's. Voor Lelyleven hebben onze kopers de keuze maar liefst 6 type's. De indeling van onze woning is gelijk maar de uitstraling is geheel anders. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woning geheel naar eigen wensen op maat te maken. Het fijne van deze woningen is dat ze zo zijn ontworpen dat je nu of later in de toekomst altijd kunt uitbreiden.

PRIJSVRAAG | 33 eengezinswoningen te Raalte

Dingshof

Wij hebben een plan ontwikkeld op verzoek van de Gemeente Raalte voor de uitbreiding Dingshof te Raalte. Samen met Nijhuis uit Rijssen hebben we 33 energieneutrale woningen ontwikkeld.

IN ONTWIKKELING | 8 levensloopbestendige woningen in oude school te Almelo

Transformatie Dahliaschool

Voor een particuliere belegger hebben wij de begeleiding verzorgt voor de aankoop van de school.

GEREALISEERD | 6 half vrijstaande woningen in Lelystad

NICE!

Samen met Van der Steeg uit Genemuiden hebben we aan de Parnassialaan in Lelystad 6 half vrijstaande woningen ontwikkeld en verkocht. De woningen hebben een frisse uitstraling en met een kavel van 260m2 en een woonoppervlak van 140m2 bieden we ruime woningen voor de consumenten.

GEREALISEERD | 6 ruime tweekappers in Den Ham

Roelofsbrink

Op de inbreidingslocatie Roelofsbrink in Den Ham hebben we 6 tweekappers ontwikkeld in samenwerking met Plegt Bouwgroep uit Ootmarsum.

GEREALISEERD | 4 levensloopbestendige woningen

Harmsenweg Vriezenveen

In de gemeente Twenterand hebben we een braakliggend terrein ontwikkeld en hier geheel in lijn met de woonvisie een viertal levensloopbestendige woningen gerealiseerd samen met Aannemersbedrijf Hoek uit Tubbergen.