Project in aanbouw

Koedam De Meern - fase A

In De Meern, een plaats dichtbij Utrecht, is Koedam Tegels gevestigd. Toen dit bedrijf besloot te gaan verhuizen, zijn er plannen gemaakt om deze absolute A-locatie te kunnen herontwikkelen naar een volledige woonwijk. Deze prachtige, rustige locatie bood tal van mogelijkheden, waardoor het gebied ontwikkeld is in twee fases. Waar fase B nog volledig in ontwikkeling is, is fase A momenteel al in aanbouw!

Originele situatie

Aan de Zandweg 189, nabij Koedam Tegels, stond een groot woonhuis die vroeger werd bewoond door familie Koedam. Deze grote kavel is herontwikkeld in fase A. De woning tussen Koedam Tegels en het oude woonhuis blijft bestaan.

Schetsontwerp

Het voormalige woonhuis stond op een erg ruim perceel. Na verschillende onderzoeken en schetsen, bleek dat er genoeg ruimte was voor vier ruime kavels.

Impressies

Met onze plannen voor Koedam - fase A zou er genoeg plek zijn voor maar liefst vier riante twee-onder-één-kapwoningen. De impressies hieronder geven je een beeld van onze ideeën.

Twee-onder-één-kap woning in jaren '50 stijl

Twee-onder-één-kap woning in jaren '30 stijl

Woningen in vogelvlucht

Bouwwerkzaamheden

In november 2018 is de bouw gestart. De werkzaamheden verliepen sinds dat moment gestaag. Dat betekent dat de nieuwe bewoners momenteel alleen nog maar geduldig kunnen afwachten tot de oplevering van vier woningen. En deze komt al steeds dichterbij!

En Fase B?

Momenteel zijn we druk bezig met diverse ontwikkelingen in fase B van Koedam De Meern. Alle informatie over de voortgang van deze fase, delen wij via de Facebookpagina van Koedam De Meern.

Bekijk het hier!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen om uw vragen te kunnen stellen. Bovendien nodigen wij u van harte uit voor een kop koffie bij ons in Het Spanjaard!

Contactgegevens

KROON-B.V.
'Het Spanjaard'
Stationsstraat 37
7622 LW BORNE
T. 074 - 792 00 10
E. info@kroon-bv.nl