Project in aanbouw

Wonen aan de Irisstraat

De Irisstraat in Losser is flink opgeknapt! Bekijk hier hoe de Irisstraat er voorheen uitzag, hoe we de woningen van het project 'Wonen aan de Irisstraat' voor ons zagen en hoe de huidige ontwikkelingen eruit zien.

Originele situatie

In deze wijk in Losser stonden voorheen 98 huurwoningen. Een groot deel van de wijk is daarna in verschillende fases herontwikkeld. De herontwikkeling van de Irisstraat is daar onderdeel van.

Schetsontwerp

We hebben onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden in de Irisstraat. Vervolgens zijn we in samenwerking met alle betrokken partijen tot een overeenkomst gekomen over de grondpositie.

Impressies

De onderstaande impressies geven een goed beeld van de ideeën die we hadden over hoe 'Wonen aan de Irisstraat' eruit moest komen te zien.

Twee-onder-één-kap woningen

Eéngezinswoningen

Vrijstaande woning

Gehele straatbeeld

Verkoop

Momenteel is dit project 100% verkocht! Voor deze fonkelnieuwe gezinnen betekent dat: wachten op de bouw van hun nieuwe woning!

Bouwwerkzaamheden

Sinds kort is gestart met de grondwerkzaamheden voor de woningen in de Irisstraat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen om uw vragen te kunnen stellen. Bovendien nodigen wij u van harte uit voor een kop koffie bij ons in Het Spanjaard!

Contactgegevens

KROON-B.V.
'Het Spanjaard'
Stationsstraat 37
7622 LW BORNE
T. 074 - 792 00 10
E. info@kroon-bv.nl