Intermediair in vastgoedontwikkeling

Wij zijn KROON, het Kennisteam voor Ruimtelijke Ontwikkelingen in Ondernemend Nederland.
Wij geloven in een nieuwe en onafhankelijke manier van vastgoedontwikkeling. Deze manier van werken wordt door de inzet van kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, architectuur, vastgoed- en procesmanagement in één bedrijf. Door onze unieke positie in de markt zijn wij in staat om onze klanten te begeleiden gedurende het gehele proces van vastgoedontwikkeling. Wij zijn dan ook echt een intermediair in vastgoedontwikkeling.

Wij zijn als team degene die grond- en gebouweigenaren, adviseurs, aannemers en eindgebruikers bij elkaar brengt. Veelal zijn het onze klanten die onze onafhankelijke hulp inschakelen, maar wij zijn zelf ook vaak de initiator van mooie projecten die we met onze relaties oppakken.

Wij zijn echte ondernemers die kansen zien en we zetten onze diensten maximaal in voor onze klanten en relaties (particulieren, profit en non-profit). Wij werken voor wat wij noemen 'ondernemend Nederland'​.

Ontmoet het team

Projecten

We zijn inmiddels voor veel opdrachtgevers door heel Nederland bezig. Ontdek onze mooie projecten waar we op dit moment onze energie vandaan halen. Interesse in een kennismakingsgesprek en ontdekken wat we voor uw organisatie of locatie kunnen betekenen?

Onze projecten

Hier kunt u ons vinden in Borne

Kroon

CONTACTGEGEVENS

KROON-B.V.
'Het Spanjaard'
Stationsstraat 37
7622 LW BORNE

T. 074 - 792 00 10
E. info@kroon-bv.nl